Escalopa de vedella amb cols de Brussel·les

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Quatre plats plans
Una safata plana amb un paper de cuina
Un cassó gran
Una escorredora
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, netegem les cols, les tallem en dues meitats i les bullim amb aigua i sal fins que estiguin cuites al "dente", i les reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim: la cansalada picolada i els alls laminats fins que estiguin daurats, i tot seguit afegim les cols, hi donem unes voltes i les reservem.
A continuació, agafem els talls de vedella els hi fem un engraellat per les dues cares amb l'ajuda d'un ganivet, els salem, els passem per farina, ou batut i pa ratllat, i tot seguit els fregim amb oli ben calent fins que estiguin ben daurats.
Ja per acabar, fiquem una escalopa en cada plat, acompanyada d'un niu de cols de Brussel·les, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se