Escalopes de xai amb patates palla

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit talls de cuixa de xai
  • Quatre patates de mida mitjana
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols
  • Farina
  • Pa ratllat
  • Quatre ous batuts

4 racions

Utensilis

Quatre plats plans grans
Una pala metàl·lica plana
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, pelem les patates, i les tallem en juliana ben fina, per fer les patates palla, les fregim en una paella amb oli d'oliva, i un cop fregides,les reservem en una safata plana amb un paper de cuina.
A part, agafem els talls de cuixa,i amb una pala plana metàl·lica, els aplanem, els salpebrem, els passem per farina, ou batut i pa ratllat, i els fregim en una paella amb oli d'oliva,fins que veiem que són daurats, i els posarem de dos en dos, en cada plat.
Tot seguit, a la part de baix de les escalopes, ficarem un niu de patates palla, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1621 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: