Escarola amb romesco i bacallà

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre, got gran i batedora manual.

Elaboració

Posarem l'escarola en aigua freda una hora més o menys. L'escorrerem i reservarem en un bol gran, millor de vidre.
Hi afegirem el bacallà tallat a trossets petits (esqueixat).
Salsa: Posarem una mica d'oli en un got de batedora. Hi afegirem la polpa del pebrot de romesco degudament escaldat, l'all cru, el pa fregit, les avellanes i ametlles, el pebre vermell i els pinyons. Ho batrem tot, anant afegint poc a poc la resta de l'oli, fins que quedi una pasta fina.
Posaem aquesta salsa per sobre l'escarola i bacallà que hem reservat, i ho deixarem una mitja hora perquè tot s'empapi bé dels gustos.

30min

Notes

Es pot decorar amb tomaquetes petitones i unes anxoves amb oli (de qualitat), olives negres, o raves tallats en forma de flor.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se