Tripa a la llombarda

Categoria:
Típica de: Itàlia → Lombardia
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Tallar la tripa en tires fines, rentar diverses vegades amb aigua freda i escórrer.
Picar fi la cansalada i fregir-la en una cassola de fang.
Quan ha deixat anar el greix, afegir la ceba picada i l'oli.
Cuinar sense que es dauri.
Afegeix la tripa, el llorer, l'orenga, la sàlvia i l'aigua fins a cobrir.
Continuar la cocció durant 45 minuts fins que la tripa estigui tendre.
Incorporar les pastanagues tallades a rodanxes, les mongetes remullades des del dia anterior, escorregudes i salpebrar al gust.
Completar la cocció fins que tot es cuit i hagi espessit una mica.
Servir en la mateixa cassola de la cocció i, si es desitja, acompanyar amb formatge ratllat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se