Älplermagrone - Macarrons a l'estil dels pastors (Especialitat del cantó de Uri)

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bullir la llet amb la sal.
Introduir els macarrons i cuinar a foc lent, remenar de tant en tant.
Els macarrons no han d'absorbir tota la llet, el menjar ha de quedar una mica líquid. (Afegir una mica de llet en cas necessari.)
Posar els macarrons cuits en una font preescalfada i mezclar amb el formatge i el pebre.
Ofegar els anells de ceba i l'all picat en la mantega i quan estiguin daurats i cruixents adjuntar-los als macarrons.
Servir amb una bona amanida.

Notes

A Suïssa, abans els älplermagrone es menjaven els dies de festa.
Actualment són una apreciat menjar econòmic quotidia.
Al cantó de Nidwalden, els älplermagrone es preparen igual que la recepta però afegint patates tallades a quadrets i es serveixen amb compota de poma.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se