Fricandó

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Saleu i enfarineu la carn. Quan estiguin ben enfarinats, es passen per la paella perquè agafin color.
Amb una part d'oli de fregit la carn, es comença el sofregit amb la ceba picada al minipimer, en una cassola, la ceba ha de coure lentament, al moment que vol començar a daurar-se s'hi afegeix el tomàquet ratllat.
Quan el sofregit està cuit, s'hi tira el vi, es donen un parell de voltes i s'hi afegeix el caldo.
S'han de tenir el moixernons a punt, per tal que donin bon gust, hi ha dues maneres d'estovar-los, la primera és, deixar-los un parell d'hores amb aigua freda, la segona és, posar-los amb aigua freda al foc i, a la que arrenca el bull s'escorren.
Quan ja estan a punt els bolets, s'afegeixen al sofregit i es deixen coure un parell de minuts, tot seguit s'hi afegeix la carn. Ha de coure lentament uns 30 minuts tapat, per tal de que no s'evapori el suc, va molt bé coure'l al forn.
Es fa una picada amb l'all, les ametlles i el julivert i, s'hi posa uns 5 minuts abans d'acabar-se la cocció.
En cas de faltar una mica de liquid, podeu afegir-li aigua colada del bolets.
Segons a quines contrades també s'hi posen pèsols.

1h

Notes

Fet amb carn magra del coll de porc, queda molt tendra.
Vigileu que fet al foc es pot enganxar una mica,ja que porta farina, al forn aixó no passa.
Aquest plat es típic de França, aqui a diferencia dells, hi posen la picada


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se