Arròs negre

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegeu les sípies, separeu i reserveu les tintes, trossegeu-les.
Escalfeu oli en una cassola de terrissa. Quan sigui calent, sofregiu-hi la sípia trossejada.
Quan la sípia hagi pres una mica de color, afegiu-hi la ceba tallada fina, deixeu daurar un xic i poseu-hi els alls picats, tot seguit el pebrot trossejat i, passat un moment, les tomates; removeu i deixeu que tot plegat agafi un color una mica fosc, però amb compte que no es cremi.
Quan tot estigui ben sofregit, afegiu-hi l'aigua calenta i tapeu; deixeu coure durant uns dotze minuts.
Tot seguit, heu de diluir la tinta de les sípies en una mica d'aigua calenta i agregar-ho. Assaoneu-ho.
Augmenteu la intensitat del foc i afegiu l'arròs repartit homogèniament. Cal que removeu.
És important de coure destapat i a mig foc 18 o 20 minuts. Comproveu el punt de cocció.
Deixeu-ho descansar 5 minuts i ja es podrà servir.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se