Sopa Vienesa de Patates amb Bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla la ceba i les patates a cuadrets petits.
Calenta l'oli en una paella i salteja fins que la seva sigui transparent
Aboca el brou de verdures i tapa, cuina a foc lent durant uns 15 minuts.
Talla els xampinyons a rodanxes.
Col•loca en un bol, la meitat de la sopa i fes un puré ben fi, aleshores el tornes a l'olla.
Afegeix els xampinyons a la sopa i cuina per uns 5 minuts més
Abans de servir, assaona la sopa amb sal, pebre i nou moscada.
Al que li agradi, pot servir-se formatge parmesà a la sopa


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se