Sopa Vienesa de Patates amb Bolets
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cebes petites
- 1 quilo de patates
- 4 cullerades d’oli
- 1 litre de brou de verdures
- 400 g de fongs o xampinyons marrons
- Sal i pebre
- Nou moscada
4 racions
Elaboració
Talla la ceba i les patates a cuadrets petits.
Calenta l'oli en una paella i salteja fins que la seva sigui transparent
Aboca el brou de verdures i tapa, cuina a foc lent durant uns 15 minuts.
Talla els xampinyons a rodanxes.
Col•loca en un bol, la meitat de la sopa i fes un puré ben fi, aleshores el tornes a l'olla.
Afegeix els xampinyons a la sopa i cuina per uns 5 minuts més
Abans de servir, assaona la sopa amb sal, pebre i nou moscada.
Al que li agradi, pot servir-se formatge parmesà a la sopa

Etiquetes:
Vegana
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1851 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c