Sopa Vienesa de Patates amb Bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 cebes petites
  • 1 quilo de patates
  • 4 cullerades d’oli
  • 1 litre de brou de verdures
  • 400 g de fongs o xampinyons marrons
  • Sal i pebre
  • Nou moscada

4 racions

Elaboració

Talla la ceba i les patates a cuadrets petits.
Calenta l'oli en una paella i salteja fins que la seva sigui transparent
Aboca el brou de verdures i tapa, cuina a foc lent durant uns 15 minuts.
Talla els xampinyons a rodanxes.
Col•loca en un bol, la meitat de la sopa i fes un puré ben fi, aleshores el tornes a l'olla.
Afegeix els xampinyons a la sopa i cuina per uns 5 minuts més
Abans de servir, assaona la sopa amb sal, pebre i nou moscada.
Al que li agradi, pot servir-se formatge parmesà a la sopa


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2232 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: