Fideus amb Gambetes i Verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Prepara els alls i el julivert i reserva.
Talla el pebrot a trossets, talla els tomàquets, treu les llavors i la pell.
Posa oli amb una paella i quant estigui calent posa-ho junt amb l'all i julivert, remena durant 5 minuts a foc moderat, desprès posa les gambes o els llagostins sense descongelar amb les cloïsses i el gingebre i la cúrcuma, remena durant 2 minuts que no quedi massa fet, comprova de sal i tanca.
Posa una cassola d'aigua una mica de sal, i una fulla de llorer i quan comenci a bullir posa els fideus i remena. (deixa a foc moderat el temps que t'indica el paquet).
Desprès coles la pasta i mescles tot.
Queda hiper bo.

30min

Notes

Si tens porro fes-ho també a trossets, (el poses al mateix temps que el pebrot) li dòna vida al plat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se