Fideus amb Gambetes i Verdures

Ingredients

  • Dos gots de quart de fideus mitjans o gruixuts.
  • També o pots fer amb macarrons o un quart d'espaguetis.
  • 100gr de gambes pelades congelades, o llagostins, de la mida que vulguis .
  • Unes 12 cloïsses (opcional)
  • 4 alls rallats i julivert a trossets
  • Un pebrot vermell a trossets. (si es molt gran posa mig)
  • Dos o quatre tomàquets madurs, depenent si son petits o grans
  • Una cullerada petita de Gingebre
  • Una cullerada petita de Cúrcuma

2 racions

Elaboració

Prepara els alls i el julivert i reserva.
Talla el pebrot a trossets, talla els tomàquets, treu les llavors i la pell.
Posa oli amb una paella i quant estigui calent posa-ho junt amb l'all i julivert, remena durant 5 minuts a foc moderat, desprès posa les gambes o els llagostins sense descongelar amb les cloïsses i el gingebre i la cúrcuma, remena durant 2 minuts que no quedi massa fet, comprova de sal i tanca.
Posa una cassola d'aigua una mica de sal, i una fulla de llorer i quan comenci a bullir posa els fideus i remena. (deixa a foc moderat el temps que t'indica el paquet).
Desprès coles la pasta i mescles tot.
Queda hiper bo.

30min

Notes

Si tens porro fes-ho també a trossets, (el poses al mateix temps que el pebrot) li dòna vida al plat.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2970 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

4 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Hola, Rosa en comptes de pebrot vermell no podria posar una altra cosa, que m'agrada molt, peró no en puc menjar perque em repeteix, em gairebé totes les seves receptes hi ha pebrot que dóna molt bon gust, pero a mi no em va bé, salutacions
Rosa Fabré diu:
Hola Fernanda
Llàstima que no et senti bé el pebrot vermell!
però simplement amb all i julivert aquest plat ja queda bo.
també pots posar porro a trossets.
Una salutació.
Fernanda Bausili diu:
Hola, Rosa
Gràcies pel consell, ho faré aixi amb el porro
Una salutació
Rosa Fabré diu:
Espero que t'agradi. Una salutació.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: