Pastis de Xocolata i ametlla fàcil
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un tetrabrik de xocolata a la tassa d'1 litre
- Cinc ous
- 100 gr de farina de pa de pessic (bizcocho)
- Llevat (uns 7gr)
- 75gr de sucre
- Una bosseta d'ametlla a trossets de 125gr. més o menys
- Un motlle de 28 cm. untat de 15gr. de mantega fosa
Utensilis
Motlle rodó de 28 cm.
A mes petit mes gruixut.
Elaboració
Encén el forn a 180* a dalt i a baix.
Posa el paper vegetal en el motlle amb la mantega fosa.
En un bol posa la xocolata a la tassa, els ous, la farina, el llevat i el sucre, dóna-li vida al minipimer i posa la barreja al motlle.
Automàticament distribueix l'ametlla per sobre i posa-ho al forn a 180º 30m., però una fila mes avall del mig.
Un cop passats els 30 minuts. veuràs que queda tou, no et preocupis, quan es refredi quedarà més compacte.
Un cop fred conserve-ho a la nevera.
Notes
Si t'agraden molt els pastissos de xocolata però no t'agrada passar molt de temps a la cuina prova de fer aquest que et pot servir per a un aniversari. Ràpid i bo.
Fes-ho un dia abans.
Comparteix aquesta recepta: