Salsa de castanyes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un colador fí
Una batedora elèctrica
Una espàtula de plàstic
Un batedor de varetes
Un atuell amb tapa per guardar la salsa un cop feta

Elaboració

Primerament, en un cassó amb un raig d'oli sofregim la ceba picolada i quan ja és rossa, afegim la crema de castanyes amb un raig de conyac i brou natural. Passem la batedora elèctrica i ho remenem amb el batedor de varetes fins aconseguir una salsa fina i homogènia.
Tot seguit, ho passem pel colador fi a un cassó on acabarem de fer la salsa, i seguim remenant amb el batedor de varetes. Seguidament, corregim de sal i pebre negre, i si cal, ho espessim amb una mica de farina de blat amb un raig d'aigua freda, i ja la podrem guardar fins el moment de fer-la servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se