Patates amb salsa de calçots

Categoria:
Tipus de plat:

Ingredients

  • 4 patates mitjanes
  • Ceps
  • Daus de pernil salat
  • Ceba
  • Oli
  • Sal
  • Salsa de calçots

2 racions

Elaboració

Tallem les patates a cantons i les fregim en una paella, un cop cuites les reservem escorregudes.
Ratllem la ceba i la fregim en una cassola, quan comenci a enrossir hi afagim els daus de pernil i els ceps, i un cop cuit tot, hi afagim les patates i un polsim de sal.
Un cop emplatat s'hi posa la salsa.
Es serveix calent.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1300 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: