Patates amb salsa de calçots
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Remenat
Ingredients
- 4 patates mitjanes
- Ceps
- Daus de pernil salat
- Ceba
- Oli
- Sal
- Salsa de calçots
2 racions
Elaboració
Tallem les patates a cantons i les fregim en una paella, un cop cuites les reservem escorregudes.
Ratllem la ceba i la fregim en una cassola, quan comenci a enrossir hi afagim els daus de pernil i els ceps, i un cop cuit tot, hi afagim les patates i un polsim de sal.
Un cop emplatat s'hi posa la salsa.
Es serveix calent.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
707 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Es poden congelar abans de fer la betxamel i fer-la cada cop que en traiem una platara
Avui he fet el rotlle de carn picada. Boníssim
m'han regalat una carabassa i avui en menjarem per sopar
és una altra manera de menjar pollastre i sobretot als nens els encanta
boníssim, el conill