Bacallà bullit, amb patates i pastanagues

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dos lloms de bacallà, per persona,( dessalats)
  • Una patata mitjana, per persona
  • Una pastanaga mitjana, per persona
  • Oli d'oliva
  • Un brot de julivert
  • Una branca d'àpi
  • Dos alls pelats
  • Una fulla de llorer
  • Una ceba, tallada en juliana
  • Aigua

1 racions

Elaboració

En una cassola amb aigua, posem a bullir: la branca d'àpi, els alls, la ceba, el llorer, el julivert, i la pastanaga pelada, tallada a rodelles una mica gruixudes.
A part, pelem les patates, les tallem a rodelles de mig dit de gruix aproximadament, i les reservem. Quan les herbes de la cassola han bullit una estona, i la pastanaga sigui cuita, afegim les patates, i el bacallà.
Quan la patata ja és cuita, ho podem treure de la cassola, i passem a muntar el plat.
En el fons del plat, posem les rodelles da patata. Tot seguit, afegim les rodelles de pastanaga, repartides pel damunt, i seguidament, escampem trossos de la ceba tallada a juliana, per sobre.
A continuació, posem el bacallà en el centre del plat, i amb l'ajud d'un setrill amb oli d'oliva, ho reguem pel damunt, i ja tenim el plat llest, per treure a taula.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3301 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: