Tronc de nadal

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Primer prepararem la trufa, perquè l'hem de deixar reposar com a mínim 12h. ho sigui que ho podem fer un dia per l'altre.
Fem bullir la nata amb el sucre, quant bulli la traiem del foc hi afegim la xocolata, fins que es desfaci, la deixem refredar i la posem a la nevera, fins que la necessitem.
Encenem el forn a 220º.
Per fer la massa del braç, separem els rovells de les clares i posem en dos bols. En un hi posem les clares i la meitat del sucre i ho barregem fins que ens quedi una crema blanquinosa, i esponjosa. Per l'altre banda muntem les clares a punt de neu i anem afegint a poc a poc el sucre i un pols de sal, ho reservem.
Agafem el vol amb els rovells i anem afegint la farina a poc a poc fins que quedi tot ben barrejat suaument, desprès hi afegim les clares a punt de neu.
A una safata grossa hi posem paper de cuina i escampem la massa, ho posem al forn 10 minuts.
Mentrestant preparem un drap de cuina i el humitegem.
Traiem la plata del forn hi posem la massa girada a sobre el drap i li traiem amb compte el paper, desprès enrotllem el drap amb la placa de pa de pessic. El deixem refredar i tornem a estirar, desprès hi escampem la trufa i tornem a enrotllar-ho, hi el cobrim amb la trufa restant, desprès el posem dins a la nevera perquè es refredi.
Havans de servir-lo agafem una forquilla i li fem unes ratlles com si fos un tronc i li posem encenalls de xocolata per sobre.
Va ser tot un èxit


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se