Brou de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Un colador
Diversos atuells de plàstic amb tapa

Elaboració

En una cassola fonda posem : quatre litres d'aigua mineral, dues pastanagues pelades tallades a trossos regulars, dues cebes pelades tallades en dues meitats cadascuna, una branca d'api tallada per la meitat, les dues patates pelades tallades per la meitat, dos tomàquets vermells oberts per la meitat, i un nap pelat tallat en tres trossos.
Posem la cassola a foc mitjà i deixem que arrenqui a bullir durant cinquanta minuts, sense corregir de sal en cap moment, doncs ja que ho hem de guardar, si posem sal, ens podria quedar fort de sal al fer-lo servir.
Un cop fet el brou, el deixem refredar, el passem pel colador, el repartim en diversos atuells de plàstic, els tapem i ja els podrem guardar a la nevera o al congelador fins el moment de necessitar-los.

1h

Notes

Aquest tipus de brou, ens pot anar molt bé en diversos tipus de plats com per exemple : per fer platillos, guisats, estofats, i potatges.
Un cop el tinguem fet, el podem guardar en diversos atuells amb tapa per racions en el congelador.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se