Pesto a la Genovesa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Gènova
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Una batedora elèctrica
Un pot de batedora
Un atuell amb tapa

Elaboració

En un pot de batedora gran, posem: les fulles d'alfàbrega, els dos formatges ratllats, l'all pelat sense el cor, els pinyons i les nous, un pessic de sal i pebre negre, i omplim el pot de la batedora fins a la meitat amb oli d'oliva, i tot seguit passem la batedora fins que la salsa sigui ben fina i homogènia, i un cop feta la posem en un atuell amb tapa, i la podrem guardar a la nevera fins el moment en que la necessitem fer servir.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se