Pesto a la Genovesa
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Itàlia → Gènova
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 150 grams de fulles d'alfàbrega
- Un all pelat (sense el cor)
- 100 grams de nous pelades
- 100 grams de pinyons
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- 50 grams de formatge Parmesà ratllat
- 50 grams de formatge Manxec ratllat
10 racions
Utensilis
Una batedora elèctrica
Un pot de batedora
Un atuell amb tapa
Elaboració
En un pot de batedora gran, posem: les fulles d'alfàbrega, els dos formatges ratllats, l'all pelat sense el cor, els pinyons i les nous, un pessic de sal i pebre negre, i omplim el pot de la batedora fins a la meitat amb oli d'oliva, i tot seguit passem la batedora fins que la salsa sigui ben fina i homogènia, i un cop feta la posem en un atuell amb tapa, i la podrem guardar a la nevera fins el moment en que la necessitem fer servir.
45min
Etiquetes:
Lenigm�tic m�n de les salses
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
905 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...