Pernil d'ànec curat a casa

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Utensilis

Safata de vidre
Malla (opcional)
Cordill de cuina

Elaboració

Agafeu el magret i per la part de la pell hi feu uns petits talls en diagonal i marcant rombes, sense arribar al final. L'eixugueu bé.
En una safata de vidre prou gran perquè hi càpiga la peça poseu un llit de sal gruixuda, el magret a sobre i ho cobriu amb la resta de sal.Tapeu la safata amb paper film i reserveu a la nevera de 18 a 20 hores.
Una vegada ha passat el temps, traieu el magret i amb un drap o paper de cuina retireu tota la sal i l'arrebosseu amb el pebre negre molt.
Per la part més fina o més lletja, amb una broqueta i passeu el cordill per penjar. Una altra opció és usar una malla de cotó per penjar-lo, amb un nus a sota.
El curareu, penjat, en un lloc fresc, sec i fosc uns quinze dies.Finalment, el tallareu finet, millor a màquina. Se serveix a temperatura ambient, fora de la nevera.

15min

Notes

Us sorprendrà el fàcil que és de fer i el gran resultat que obtindreu.
Hi ha qui també ho arrebossa amb pebre vermell o altres herbes aromàtiques.
Si ho voleu fer amb malla i no en teniu, en podeu trobar a les farmàcies


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se