Coca de pastanaga

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Secs:

Humits:

10 racions

Elaboració

Encendre el forn a 180º. Preparar la safata per la coca, la millor manera és posar paper vegetal a la base, untar el paper i les parets de la safata i empolsinar amb la mateixa farina que es fa servir per la coca.
Barrejar en un bol els ingredients SECS i passa-ho per un colador fi per tamisar-ho.
En un bol ben gros batre els ous amb varilles, afegir tots els ingredients HUMITS i barrejar-ho molt bé, amb espàtula o llengua, de baix cap dalt. Incorporar el bol de SECS al de HUMITS a poc a poc, integrant-ho de la mateixa manera.
Abocar la preparació en la safata untada, donar-li uns cops sobre el marbre perque no quedi aire dins la massa i posar a mitja alçada del forn, durant mitja hora.
Punxar-ho amb un escuradents i si surt net, ja està cuit, sinó deixar-ho una mica més. Treure del forn, repassar vores amb un ganivet de punta i gírar-la de cop sobre el marbre. Quant es refredi una mica, donar-li la volta sobre el lloc on servir-la.

1h

Notes

Si és per berenar, fer-ne talls regulars i embolicar amb un tovalló de paper. Si és per postres, es pot empolsinar sucre glaç, o es pot servir en un platet amb una quenelle de nata sense sucre o de mousse de castanyes. Es pot servir un shot de vi dolç o licor.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se