Menjarblanc de Reus

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Tarrinetes de vidre o fang individuals.

Elaboració

Posarem una cassola al foc amb l'aigua (en guardarem una mica) amb la canyella, les ametlles triturades i la llimona.
Desfarem en la mica d'aigua que hem reservat la farina d'arròs i el midó.
Ho tirarem tot dins de la cassola quan l'aigua estigui bullint, i hi afegirem el sucre, sense deixar de remenar.
Ho deixarem bullir a foc lent uns cinc minuts més o menys.
Quan comenci a espessir-se ho treurem del foc i ho posarem en tarrinetes individuals, de vidre o de fang.

15min

Notes

Podem presentar-ho amb una galeta de neula, i també amb un polsim de canyella en pols per sobre. (a gust).


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se