Menjarblanc de Reus
Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un litre d'aigua.
- 100 grams d'ametlles ben triturades .
- 100 grams de farina d'arrós ben fina.
- 50 grams de midó.
- 200 grams de sucre mòlt.
- Una peladura de llimona i una rameta de canyella.
Utensilis
Tarrinetes de vidre o fang individuals.
Elaboració
Posarem una cassola al foc amb l'aigua (en guardarem una mica) amb la canyella, les ametlles triturades i la llimona.
Desfarem en la mica d'aigua que hem reservat la farina d'arròs i el midó.
Ho tirarem tot dins de la cassola quan l'aigua estigui bullint, i hi afegirem el sucre, sense deixar de remenar.
Ho deixarem bullir a foc lent uns cinc minuts més o menys.
Quan comenci a espessir-se ho treurem del foc i ho posarem en tarrinetes individuals, de vidre o de fang.
Notes
Podem presentar-ho amb una galeta de neula, i també amb un polsim de canyella en pols per sobre. (a gust).
Comparteix aquesta recepta: