"Gaspatxo" a la catalana

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un bol gran de vidre, i bols petits (un per a cada comensal)
Plats o bols individuals.
Un cullerot de servir.

Elaboració

Posarem al got de la batidora un got de suc de tomaca, l'oli, les llesques de pa, el gra d'all i el vinagre.
Ho trinxarem tot amb la batidora, i ho posarem seguidament en un bol gran de vidre.
Hi afegirem la resta de suc de tomaca o vegetals.
Ho remenarem bé. Ho reservarem a la nevera.
Picarem a dauets la tomaca, el pebrot, les cebes i el cogombre, i ho posarem en bols individuals.
En el moment de servir-ho, afegirem al "gaspatxo" uns glaçons de gel.

30min

Notes

Posar enmig de la taula els plats o bols amb els vegetals a dauets, per tal que cada comensal agafi el que li vingui de gust.
No oblidar-nos del gel, ja que li dóna la frescor adient i agradable, sobretot a l'estiu.
Decorar-ho amb una fulleta de menta.
És fàcil de fer, i molt refrescant.
Podem substituir perfectíssimament el suc de pot per tomaques madures i dolces.
També podem posar-ho en gotets petitons (de licor), i servir-ho com aperitiu, entre altres coses per picar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se