Amanida de pinya i alvocats

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallar les pinyes i buidar-les deixant les parets de 1cm. aproximadament de grossor. Tallar la polpa a daus i reservar tot el suc que desprengui.
Pelar els alvocats i tallar la polpa a daus. Amanir amb el suc de llimona.
Barrejar la maionesa amb el suc de pinya reservat i una cullerada de suc de llimona, afegint els daus de pinya i els de alvocats, barrejant amb compte.
Farcirem les pinyes, i les deixarem a la nevera fins el moment de servir-les.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se