Suquet de sèpia

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Ingredients

Per fer la picada:

4 racions

Elaboració

Feu la ceba a trossos i, amb tres grans d’all, sofregiula en oli calent.
Quan ja estigui una mica estovat, afegiu-hi els tomàquets pelats i ben picats, i ho deixeu coure a foc baix, ben a poc a poc.
Netegeu la sèpia i trossegeu-la a daus; afegiu-la al sofregit juntament amb el vi, les cebetes pelades i el fumet.
Ho tapeu i ho deixeu coure fins que la sèpia estigui tendra.
Al final de la cocció hi afegiu unes boletes de patata i finalment, la picada.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se