Patata al forn en papillota

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Agafem les patates de mida mitjana totes per un igual, les rentem ben netes, i les posem damunt d'un tros de paper d'alumini. Les espolsem amb sal i pebre negre, les reguem amb un raig d'oli d'oliva i les emboliquem amb el paper, tot fent una pilota, i les posem al forn a 180º. Quan veiem que són toves, les traiem i les deixem refredar. En el moment de servir-les, les tallem en dues meitats i les espolsem amb un xic de sal i un pessic de pebre vermell picant, Els hi posem un rajolí d'oli d'oliva, i ja són llestes per menjar.

15min

Notes

És molt original, servir-les amb el paper d'alumini d'amunt del plat.
Farem tantes patates com comensals hi hagin a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se