Farcellets de col farcits de botifarra de perol, gratinats

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Coquotes de porcel-lana.
Batedora elèctrica
Colador xinès

Elaboració

En una cassola amb aigua i sal, bullim les fulles de col (unes 18 fulles per 6 persones), un cop bullides, les escorrem, i tallem la part del tronxo. Seguidament, tallem la fulla en forma quadrada, com si fos una placa de caneló. Seguidament, amb l'ajuda de la mànega pastissera fem una tira de farsa, i ho emboliquem com un canaló. Els posem de tres en tres en les coquotes, i ho reservem. A part, fregim la ceba ben picada, amb mantega, quan és fregida (no rossa), espolsem amb farina, i hi afegim llet calenta. Anem remenant amb les varetes, i ho corregim de sal i nou moscada. Hi afegim un punt de tomàquet fregit, i ho passem per la batedora elèctrica, i seguidament, amb l'ajuda de la batedora, ho passem pel colador xinès. Després cobrim amb la salsa els farcells, ho espolsem amb formatge ratllat, i hi posem un punt de mantega damunt, i ho gratinem a 180º, fins que són rossos.

30min

Notes

Aquesta mena de beixamel que hem fet amb un punt de tomàquet, s'anomena : SALSA AURORA


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se