Xarop de roses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Barregem l'aigua amb el sucre i ho remenem fins que s'hagi diluït tot el sucre. Ho posem en una olla al foc i deixem que es vagi fent a foc lent durant un 10 o 15 minuts mirant que no es cremi. Passat aquest temps, hi afegim els pètals de roses netejades prèviament però ho farem en tres cops i anirem remenant amb una cullera de fusta fins que veiem tots els pètals impregnats de l'almívar. Taparem l'olla i deixarem que s'infusioni durant dotze hores. Passades aquestes dotze hores ho passarem per un colador i amb l'ajuda d'una ma de morter anirem esprement els pètals de les roses per tal que treguin tot el seu suc. Ja ho tenim llest per a la seva utilització.
Ho podem guardar dintre d'un embàs de vidre ben tapat per tal de fer-lo servir quan ens convingui.
Es pot utilitzar en diferents elaboracions: granissats, còctels, flams, macedònies de fruites... Tasteu-lo i oloreu-lo i amb imaginació, vosaltres mateixos trobareu on caldrà emprar-lo.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se