Llom de porc rostit a Baixa Temperatura

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Adob:

Pel rostit:

4 racions

Elaboració

Escalfa el forn a 80 graus junt amb la graella.
Barreja la mostassa, l'all, la sal i el pebre,
Escampa l’adob, per tota la peca de carn.
Fregeix la per tots cantons amb la mantega calenta, al voltant d'uns 10 minuts.
Posa el rostit sobre la graella, i a sota la safata folrada amb paper de forn.
Enforna en el forn prees calfat i cuina per aproximadament 2 hores a 80 graus.
La temperatura interna, de la carn, ha de ser de 65 graus.
Posem la carn sobre la graella perquè el rostit no toqui el suc que desprèn la carn.

Notes

Tems per coure a baixa temperatura

LLOM d'uns 400 Grams, d’aura uns 5 minuts, enfornar 1 hora a 80 graus, estarà cuit quan al centre marqui de 60 a 65 graus

COSTELLES en una peca d'1 quilo, d’aura uns 15 minuts, enfornar 3 hores a 80 graus, estarà cuit quan al centre marqui 60 a 65 graus

COSTELLES soles, d’aura uns 4 minuts, enfornar 45 minuts, estarà cuita quan al centre marqui 60-65 graus.

MEDALLONS d'uns 80 grams, daura uns 4 minuts, enfornar 40 minuts, estarà cuit quan al centre marqui 60-65 graus.

DE LA Ronyonada en una peca de 800 grams, daura 10 minuts, enforna 3 hores a 80 graus, estarà cuita quan al centre marqui 60-65 graus

TALL RODO d'uns 800 grams, daura uns 10 minuts, enforna 2 hores a 80 graus, estarà cuit quan al centre marqui 60-65 graus


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se