Conill amb cervesa

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Conill de 1,5 kg aproximadament
  • 2 Cebes tendres
  • ½ pebrot vermell
  • 1 Cullerada de farina
  • 1 Vas d'aigua
  • 1 Cervesa
  • 4 Dents d'all
  • 200 gr. De xampinyons
  • 1 Vas de salsa de tomàquet
  • Unes branquetes de farigola
  • Julivert picat
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Utensilis

1 Vas
1 Cullera
1 Cassola
1 Ganivet
1 Paella

Elaboració

Trossegeu el conill, un cop net, salpebreu-lo i guardeu els fetges. Piqueu les cebes i el pebrot. Coeu-ho lleugerament en una cassola amb oli. Afegiu-hi 2 dents d'all i sal. Condimenteu-ho amb la farigola. Quan estigui ben cuit, afegiu-hi els trossos de conill i els fetges i deixeu-ho ofegar.
Incorporeu-hi la farina i espereu fins que s'ofegui tot bé. Mulleu-ho amb la salsa de tomàquet, la cervesa i l'aigua. Barregeu-ho tot bé i deixeu-ho coure a foc lent durant uns 35 minuts o fins que el conill estigui tendre.
Trossegeu els xampinyons, ja nets, i salteu-los en una paella amb un raget d'oli i 2 dents d'all tallats a làmines i empolvoreu-ho amb julivert picat. Serviu el guisat de conill amb el saltat de xampinyons per sobre.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1827 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Raquel Guinjoan Pagès diu:
Vaig fer la recepta i ens vam llepar els dits. Era molt bo. Gràcies noia.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: