Coc de llard

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 got de cervesa
  • 1 got d'oli
  • 1 got de llet
  • 6 gots de farina (sempre la mateixa mida de got)
  • Sal
  • Llevadura
  • 150 gr. de llard (sagí)
  • Sucre

10 racions

Elaboració

Primer farem la base del coc i ho amassarem fins que la pasta no se'ns apegui.
A continuació i afegirem el llard, ho aplanarem amb un “curro” fins que la pasta estigui ben estirada.
La posem a la llauna per anar al forn, que prèviament haurem escalfat a 250ºC i hi tirarem un bon pols (grapat) de sucre pel damunt. Ho deixarem al forn uns 30 minuts.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2026 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: