Arròs amb espinacs

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 320 gr. d'arròs
  • 1/2 Kg d'espinacs trinxats
  • 3 pastanagues
  • 1/2 porro
  • 1/2 manat d'alls tendres
  • 1 l de brou de verdures
  • Oli d'oliva
  • Sal i sucre
  • Llimona, porradell i anet (per decorar)

4 racions

Elaboració

Piqueu les pastanagues, el porro i els alls tendres i sofregiu-los en una paella amb oli d'oliva Reserveu una mica de pastanaga, tallada a tires finetes, per a la decoració final del plat. Quan estigui gairebé cuit, afegiu-hi els espinacs bullit i ben escorreguts amb una mica d'aigua i sal.
Poseu al foc el brou de verdures. Quan el sofregit estigui al punt, incorporeu-hi l'arròs i mescleu-ho bé.
Cobriu-ho amb el brou bullit i deixeu-ho coure 10 minuts al foc. Si veieu que necessita mes liquid, afegiu-n'hi una mica més liquid, afegiu-u`hi una mica més. Els darrers 5 minuts l'arròs es pot acabar de fer al forn. Passat aquest temps, retireu-lo del foc.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5552 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: