Sèpia amb Mandogilles

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sèpia
  • Carn picada de vedella
  • Carn picada de porc
  • Ceba
  • Tomàquets
  • Alls
  • Avellanes torades
  • Llesca pa torrat
  • Ous
  • Sal
  • Oli

4 racions

Elaboració

Netegem la sèpia i la posem a coure amb una cassola al foc amb oli.
Amb un plat posem la carn picada de porc i vedella posem els ous i fem les mandonguilles.
Les fregim, quan estan fetes i la sèpia tova, es fa un sofregit de ceba i tomàquet, i esposen las mandonguilles junt amb la sèpia.
Es fa una picada d'avellanes pa torrat i alls i es posa la picada a la cassola tot junt.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1221 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Guapa aquesta recepte, tradicional i molt bona per mi.M´encanta la sèpia amb mandonguilles.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: