Recuperar contrasenya

Donar-se d'alta


Receptes.cat > > Fires i festes > El Fòrum Gastronòmic de...

El Fòrum Gastronòmic de Girona presentarà una nova poma adaptada al canvi climàtic

El Fòrum Gastronòmic de Girona arrencarà la desena edició amb una conversa entre els xefs Paco Pérez del restaurant Miramar de Llançà i Fina Puigdevall de les Cols d’Olot. Els cuiners debatran sobre el pes dels productes de mar i de muntanya en les receptes de cuina tradicional de Girona. 
El director de continguts del Fòrum Gastronòmic de Girona, Salvador García-Arbós, recorda que la demarcació gironina compta amb una varietat territorial que permet tenir productes de mar i de muntanya i això acaba repercutint en receptes de cuina que fusionen els dos àmbits.




Vols rebre cada dia al teu mail noves receptes de cuina?
Vols publicar les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana.

        Registra't