Entrepà de calamars a la romana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Un plat plà

Elaboració

Primerament, netegem el calamar i tallem sis rodanxes una mica gruixudes.
Tot seguit, les enfarinem, les passem per ou batut, les fregim en una paella amb oli d'oliva, i les reservem damunt un paper de cuina.
Tot seguit, obrim el llonguet en dues meitats a lo llarg, i anem repartint les rodanxes de calamar per tota la superfície del llonguet, ho cobrim amb una mica de maionesa, tapem el llonguet, i ja el tenim a punt per menjar.

40min

Notes

Prepararem tants entrepans com persones vulguin menjar.
Aquests entrepans van ser molt famossos en els anys 60/70, del segle passat, a la bodega Apolo del Paral·lel de Barcelona.
Avui en dia, encara en podem trobar en molts bars de Madrid, i al barri del "tubo", de Saragossa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se