Entrepà de corones de xai

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una barra de pa de quart(tipus baguet)
  • Tres corones
  • Sal
  • Oli d'oliva

1 racions

Utensilis

Un plat gran
Una paella gran amb tapa
Una planxa elèctrica
Unes tisores

Elaboració

Primerament, obrim la barra de pa a lo llarg, i la tallem en dues meitats.
Un cop oberta, la fiquem damunt la planxa amb un rajolí d'oli fins que està torradeta i la fiquem damunt del plat.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli, fregim les corones amb un polsim de sal, tenim cura de tapar la paella perqué les corones quan es fregeixen, espateguen.
Un cop ben fregides les corones, amb l'ajud d'unes tisores les tallem a trocets menuts, omplim tota la barra amb els trocets, tanquem l'entrepà i ja el tenim a punt per menjar.

40min

Notes

Les corones no són gaire facils de trobar, si no és que anem al mercat de la Boqueria de Barcelona o al mercat de Santa Caterina, també de Barcelona.
Farem tants entrepants com persones seguin a taula.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3425 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: