Entrepà de corones de xai

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una barra de pa de quart(tipus baguet)
  • Tres corones
  • Sal
  • Oli d'oliva

1 racions

Utensilis

Un plat gran
Una paella gran amb tapa
Una planxa elèctrica
Unes tisores

Elaboració

Primerament, obrim la barra de pa a lo llarg, i la tallem en dues meitats.
Un cop oberta, la fiquem damunt la planxa amb un rajolí d'oli fins que està torradeta i la fiquem damunt del plat.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli, fregim les corones amb un polsim de sal, tenim cura de tapar la paella perqué les corones quan es fregeixen, espateguen.
Un cop ben fregides les corones, amb l'ajud d'unes tisores les tallem a trocets menuts, omplim tota la barra amb els trocets, tanquem l'entrepà i ja el tenim a punt per menjar.

40min

Notes

Les corones no són gaire facils de trobar, si no és que anem al mercat de la Boqueria de Barcelona o al mercat de Santa Caterina, també de Barcelona.
Farem tants entrepants com persones seguin a taula.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3078 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: