Entrepà de calamars a la romana
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Entrepà
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un llonguet (és el pà adient per fer aquest entrepà)
- Un tub de calamar de mida gran
- Oli d'oliva
- Sal
- Farina
- Un ou batut
- Maionesa de pot
1 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Un plat plà
Elaboració
Primerament, netegem el calamar i tallem sis rodanxes una mica gruixudes.
Tot seguit, les enfarinem, les passem per ou batut, les fregim en una paella amb oli d'oliva, i les reservem damunt un paper de cuina.
Tot seguit, obrim el llonguet en dues meitats a lo llarg, i anem repartint les rodanxes de calamar per tota la superfície del llonguet, ho cobrim amb una mica de maionesa, tapem el llonguet, i ja el tenim a punt per menjar.
40min
Notes
Prepararem tants entrepans com persones vulguin menjar.
Aquests entrepans van ser molt famossos en els anys 60/70, del segle passat, a la bodega Apolo del Paral·lel de Barcelona.
Avui en dia, encara en podem trobar en molts bars de Madrid, i al barri del "tubo", de Saragossa.
Etiquetes: La cuina dels entrepans Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3194 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.