Entrepa Mediterra

Ingredients

  • 1 Xapata de 60, 70 gr.
  • 1 Tomata de sucar pa
  • 1 Tomata d' amanir
  • 1 Ceba de Figueres
  • Es pot fer de pernil dolç, o formatge, o truita francesa
  • Oli
  • Sal

1 racions

Elaboració

-Obrir la Xapata per el mig.
-Sucar el pa amb la tomata
-Posar oli i sal
-Tallar la ceba finament a milimetres i colocar uns 3 talls sobre el pa, depen del diametre
-Tallar la tomata a milimetres i colocar uns 3 tall sobre el pa, depen del diametres
-Posar-hi oli i sal, i despres colocar el pernil, o formatge, o truita francesa
i s' acabat.

5min

Notes

Especialitat del Bar 33 de Palamos


Recepta de cuina de Entrepa Mediterra

Entrepa Mediterra de Truita Francesa

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2676 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: