Kebabs de mortadel·la

Categoria:
Típica de: Orient Mitjà

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 rodanxa de 300 grams de mortadel·la de vedella "chatar" (es troba en establiments àrabs)
  • 200 grams de cebes blanques en escabetx petites
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de vinagre balsàmic
  • Llesques de pa

4 racions

Elaboració

1. Tallem la mortadel·la a cubs de 3 cm. i escorrem les cebes.
2. Posem els daus de mortadel·la i les cebes alternadament en broquetes i les col·loquem en un plat.
3. Barregem 2 o 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra amb 1 cullerada de vinagre balsàmic i hi submergim els kebabs. Deixem durant al menys 15 minuts girant de tant en tant perquè la marinada quedi ben distribuïda.
4. Escorrem els kebabs i els cuinem a la planxa durant 2 minuts per cada costat tot pintant-los amb la marinada.
5. Rostim el pa i un cop rostit l'humitegem amb una mica de marinada. Col·loquem els kebabs al damunt i servim.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

443 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!