Formatge fos

Categoria:

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una cassoleta de terrisa i una cullera de fusta

Elaboració

Preparem els formatges i els ratllem. Agafem una cassoleta de terrissa i la freguem al l´all , afegim una mica de vi blanc i posem al foc. Seguidament i posem pebre i nou moscada, i en el moment que comenci a bullir afegirem el formatge ratllat i anem remenant sense parar, asta que es comenci a fondre, en aquest moment afegirem una mica de fècula dissolta amb Kirsch i seguirem remenant uns minuts asta que es noti que queda cremos. En aquest moment el posarem des seguida a las cassoletes de terrissa i acompanyarem amb llesques de pa torrat.

15min

Notes

La cremositat del formatge pot eser al nostre gust, deixant coure una mica mes o menys la cassoleta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se