Formatge fos
Categoria:
Ingredients
- 1gra d´all-Un petit raig de vi blanc-Un taco de Gruyere-Un taco d´Emmental-Una cullereta de Fècula-Unes gotes de Kirsch-Un pols de pebre-Un pols de nou moscada-
Utensilis
Una cassoleta de terrisa i una cullera de fusta
Elaboració
Preparem els formatges i els ratllem. Agafem una cassoleta de terrissa i la freguem al l´all , afegim una mica de vi blanc i posem al foc. Seguidament i posem pebre i nou moscada, i en el moment que comenci a bullir afegirem el formatge ratllat i anem remenant sense parar, asta que es comenci a fondre, en aquest moment afegirem una mica de fècula dissolta amb Kirsch i seguirem remenant uns minuts asta que es noti que queda cremos. En aquest moment el posarem des seguida a las cassoletes de terrissa i acompanyarem amb llesques de pa torrat.
Notes
La cremositat del formatge pot eser al nostre gust, deixant coure una mica mes o menys la cassoleta.
Comparteix aquesta recepta: