Formatge fos

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1gra d'all-Un petit raig de vi blanc-Un taco de Gruyere-Un taco d'Emmental-Una cullereta de Fècula-Unes gotes de Kirsch-Un pols de pebre-Un pols de nou moscada-

1 racions

Utensilis

Una cassoleta de terrisa i una cullera de fusta

Elaboració

Preparem els formatges i els ratllem. Agafem una cassoleta de terrissa i la freguem al l'all , afegim una mica de vi blanc i posem al foc. Seguidament i posem pebre i nou moscada, i en el moment que comenci a bullir afegirem el formatge ratllat i anem remenant sense parar, asta que es comenci a fondre, en aquest moment afegirem una mica de fècula dissolta amb Kirsch i seguirem remenant uns minuts asta que es noti que queda cremos. En aquest moment el posarem des seguida a las cassoletes de terrissa i acompanyarem amb llesques de pa torrat.

15min

Notes

La cremositat del formatge pot eser al nostre gust, deixant coure una mica mes o menys la cassoleta.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1035 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: