Calamarsets amb ceba i botifarra negra

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Calamarsets
  • Botgifarra negre,
  • Ceba,
  • Sal maldon i
  • Oli de julivert

4 racions

Elaboració

En una paella amb oli a foc no massa fort posem a sofregir la ceba tallada en juliana i salada, perquè deixi anar tota la seva aigua; si fa falta, n'hi afegim una mica abans no es cremi, perquè ha de quedar ben tova i d'un color marró, però no cremada, és clar.
Quan la tinguem ja gairebé a punt, hi afegim la botifarra negra tallada a daus petits,
En una paella antiadherent o una planxa amb ben poc oli, marquem els calamarsets, que només necessiten un parell de minuts per banda, no s'han de fer gaire perquè aleshores s'endureixen.
Muntem el plat amb un motlle quadrat, posant-hi a dins la barreja de ceba i botifarra negra i, a sobre, els calamarsets.
Els salem amb escates de sal Maldon i els amanim amb una mica d'oli de julivert; també en posem una mica al voltant del plat.
Un mar i muntanya bo de debò.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

580 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!