Crema de carabassa amb llit de mandarina i pernil de gla

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Ingredients per a 4 persones:

  • Carbassa d’olla 400 grams
  • Ceba petita 1 u.
  • Patata petita 1 u.
  • Rajolí de crema de llet
  • Mantega 3 cullerades
  • Mandarina 1
  • 70 grams de pernil de gla, tallat molt fi
  • Oli d’oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Preparació:

En una cassola una mica alta hi feu sofregir en oli i mantega la ceba tallada fina, i quan comenci a enrossir-se, hi afegiu la carbassa i patata tallats a daus, i la deixeu ofegar una mica. Tot seguit hi tireu l’aigua tot fent-la bullir, perquè la carbassa es desfaci i el líquid es redueixi. Passeu-ho per la batedora i, quan tingueu una crema ben fina, afegiu-hi la crema de llet i rectifiqueu-la de sal i pebre. Poseu el pernil en paper sulfuritzat per tant de eixugar el excés de greix a una plata per el forn, deixar-lo un parell de minuts
Per la presentació, poseu la mandarina en grills, sense el tel, al fonts de plats a servir. Aboqueu la crema als plats i decoreu-la amb el pernil i un rajolí d’oli de oliva verge i un polsim de sal maldon.


Recepta de cuina de Crema de carabassa amb llit de mandarina i pernil de gla

Presentació del plat
per Manel Baxerias Triay

Recepta de cuina de Crema de carabassa amb llit de mandarina i pernil de gla

Com es prepara el plat
per Manel Baxerias Triay

Recepta de cuina de Crema de carabassa amb llit de mandarina i pernil de gla

Ingredient principal
per Manel Baxerias Triay

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1031 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!