Spaghetti a la salsa d`alfabrega

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un cassó fondre la mantega a foc suau.
Afegir la nata líquida, un pessic de sal, pebre i nou moscada.
Unir l'alfàbrega i l'all, picats prèviament en el morter.
Barrejar bé i retirar del foc abans que arrenqui el bull.
A part coure la pasta en abundant aigua bullint, lleugerament salada, remenant de tant en tant durant la cocció.
Quan estigui al punt, (al dente), escórrer ràpidament, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada.
Servir a taula amb formatge ratllat a part.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se