Spaghetti a la salsa d`alfabrega
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de spaghetti.
- 2 decilitres de nata líquida.
- 25 grams de mantega.
- 1 ramet abundant d'alfàbrega fresca.
- 1 gra d'all.
- Sal.
- Pebre.
- Nou moscada,
- I formatge parmesà ratllat.
Elaboració
En un cassó fondre la mantega a foc suau.
Afegir la nata líquida, un pessic de sal, pebre i nou moscada.
Unir l'alfàbrega i l'all, picats prèviament en el morter.
Barrejar bé i retirar del foc abans que arrenqui el bull.
A part coure la pasta en abundant aigua bullint, lleugerament salada, remenant de tant en tant durant la cocció.
Quan estigui al punt, (al dente), escórrer ràpidament, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada.
Servir a taula amb formatge ratllat a part.
Comparteix aquesta recepta: