Sardines en conserva

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Netegeu les sardines i les hi talleu els caps i les cues. Treieu les espines fent que hi surtin els dos filets anant en compte de deixar el mínim d'espines possibles.
Poseu una base de sal gruixuda (un centímetre més o menys) en un recipient el suficientment gros perque hi càpiguen els filets un al costat de l'altre. Poseu els filets de les sardines amb la pell cara amunt i els cobriu amb una altra capa de sal. Cobriu el recipient amb un full de plàstic o paper de plata o paper encerat i alguna cosa que faci pes com per exemple tetrabricks de llet i poseu-lo a la nevera durant unes 24 hores. Han de quedar durs.
Aparteu la sal i netegeu els filets per tal que quedin nets de sal. Poseu els filets de les sardinesen un envàs de vidre i l'ompliu d'oli d'oliva verge. Tapeu-lo ben tapat i poseu l'envàs en un lloc fresc i fosc (rebost o similar). De tant en tant doneu-li la volta per tal que l'oli arribi a tots els racons de l'envàs.
Al cap de 15 dies ja es poden consumir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se