Calamars amb ceba

Ingredients

  • 1 kg de calamars a rodanxes
  • 2 o 3 cebes de Figueres
  • Vi blanc
  • Un rajolí d'oli
  • Sal

2 racions

Elaboració

Si hem comprat els calamars sencers, els netegem bé i els tallem a rodanxes. Tallem les cebes i les posem a sofregir a foc molt baix per tal que quedin ben caramelitzades. Quan la ceba estigui al punt, hi afegim els calamars, un got d'aigua calenta i un altre de vi blanc, un polsim de sal i ho deixem coure uns 20-25 minuts fins que estiguin ben tous.
Bon profit!

45min


Recepta de cuina de Calamars amb ceba

Calamars amb ceba...rico rico!
per Glòria Madurell Sallés

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3255 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Imma Bernal diu:
...i si li afageixes patata quederan boníssimes


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!