Recepta de crepes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Afganistan → Musulma
Estació:

Ingredients

  • 200 cc de llet
  • 2 ous
  • 125 gr.de farina
  • 30 gr.de mantega
  • 1 cullerada de sucre (per a crepes dolços
  • 1 o 2 cullerades de cunyac o rom

Elaboració


30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

843 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Miriam Pujol diu:
Falta l'elaboració :(
Mercè Oliveras diu:
la mantega es per uuntar la paella i el conyac o rom jo no en poso la resta, posar-ho en la batidora i amun, son molt bones les crepes

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: