Coca de poma

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Motlle de 26 cm.
Poseu en un bol, la llet, el sucre, els ous, la farina i el llevat. Tritureu-ho amb el minipimer.
Seguidament, afegiu-hi 2 pomes pelades i tallades a dauets. Remeneu-ho bé i aboqueu-ho al motlle. Untat amb margarina. A continuació, cobriu el motlle amb l'altre poma tallada a làmines i deixeu-ho coure a 180ºC durant uns 40 a 45 minuts.
Deixeu-la refredar una mica, desemmotlleu-la i pinteu-la amb la melmelada d'albercoc i ja la podeu servir.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se