Coca de poma

Ingredients

  • 250 ml de llet
  • 100 g de sucre
  • 100 g de farina
  • 2 ous
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • 3 pomes golden
  • Melmelada d'albercoc

8 racions

Elaboració

Motlle de 26 cm.
Poseu en un bol, la llet, el sucre, els ous, la farina i el llevat. Tritureu-ho amb el minipimer.
Seguidament, afegiu-hi 2 pomes pelades i tallades a dauets. Remeneu-ho bé i aboqueu-ho al motlle. Untat amb margarina. A continuació, cobriu el motlle amb l'altre poma tallada a làmines i deixeu-ho coure a 180ºC durant uns 40 a 45 minuts.
Deixeu-la refredar una mica, desemmotlleu-la i pinteu-la amb la melmelada d'albercoc i ja la podeu servir.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9628 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!